Sopimusehdot: Nukka Secondhand Oy

Y-Tunnus: 3294822-6

- Nukka Secondhand on second hand-putiikki, joka on tarkoitettu vain yksityishenkilöiden käytetyn tavaran myyntipaikaksi. Piraattituotteiden, uusien itsetehtyjen tai suuren määrän uusia lapullisia tuotteita (trokaaminen) myynti on kielletty. Emme myöskään ota myyntiin voimakkaasti tuoksuvia tuotteita. Nukka Secondhand pidättää oikeuden poistaa kielletyt tuotteet myynnistä.

- Varausmaksun jälkeen varaus on sitova eikä sitä voi peruuttaa. Voit kuitenkin siirtää varausta yhden kerran, mikäli ilmoitat siitä vähintään viikkoa ennen myyntijakson alkua. Vuokrasummaa ei myöskään palauteta, jolloin käyttämättä jääneen myyntipaikan vuokrasumma jää asiakkaan vastuulle. Myydyillä tuotteilla ei ole vaihto-, eikä palautusoikeutta.

Myyntijakson varaaminen
Nukka Secondhandista voit varata myyntijakson käytettyjen, ehjien, puhtaiden ja kohtuullisten uusien lastenvaatteiden ja asusteiden sekä lastentarvikkeiden (kts. tarkempi lista “Mitä meillä myydään”-kohdasta) sekä brändilistalla mainittujen aikuistenvaatteiden myyntiin. Jakson voit varata nettisivujemme kautta www.nukkasecondhand.fi. Varausmaksu maksetaan heti varausta tehdessä ja varaus on sitova.


VOITTO-ostopalveluun varataan droppiaika tältä nettisivulta.

Hinnasto


URHO Perus-myyntijakso  39€ / 9pv, 10% myyntiprovisio

URHO Plus-myyntijakso 59€ / 12pv + 10% myyntiprovisio
LEMPI-myyntijakso 40 € / 20pv + 50% myyntiprovisio kokonaismyynnistä
Tuotteiden höyrytys, esille laitto ja tyhjennys rekeistä kuuluu molempien myyntijaksojen hintaan.

Tuotteiden hinnoittelu

Tuotteet hinnoitellaan Nukka Secondhandin omilla tarrahintalapuilla. Voit täyttää ne valmiiksi koneella (Kirppari-Kallessa) ja käydä tulostuttamassa putiikillamme ennen myyntijakson alkamista. Myyntijaksoon kuuluu tuotemäärän mukainen määrä hintalappuja. Ekstra-arkit 0,50€.
Mikäli haluat muuttaa tuotteen hintaa myyntijakson aikana, tee tuotteelle uusi hintalappu. Väärinkäyttöä ehkäistäksemme emme myy tuotteita, joissa hinta on käsin korjattu.
Kiinnitä ekstrahuomiota lapun kiinnittämiseen, sillä emme myy laputtomia tuotteita. Älä kuitenkaan koskaan käytä nuppineuloja tuotteisiin! Meillä asioi pieniä lapsia.

Jos olet varannut LEMPI-myyntijakson, hinnoittelemme me tuotteet puolestasi. Hinnoittelussa otamme huomioon mm. kunnon, kysynnän, merkin ja materiaalin. Hinnoittelemme perustuen lähes 16 vuoden kokemukseen käytettyjen lastenvaatteiden myynnistä lastenvaateharrastajina ja seuraamme jatkuvasti mm. eri merkkien hintakehitystä. Pyrimme siihen, että tuotteet tulevat myydyksi molempia osapuolia tyydyttävään hintaan.
Pidätämme oikeuden laittaa LEMPI-myyntijakson tuotteet alennukseen myyntijakson lopuksi.
Hinnoittelusta tarkan ja selkeän vision omaaville suosittelemme URHO-myyntijaksoa.


VOITTO-ostopalvelun hinta-arvio tehdään noin neljän arkipäivän aikana. PIdätämme oikeuden pidentää arviointiaikaa sesonkiaikoina (helmi-toukokuu. elo-lokakuu). Hyväksytyn ostotarjouksen summa maksetaan pankkitilille kahden pankkipäivän kuluessa tarjouksen hyväksymisestä.

Myyntijakson aloitus
URHO-myyntijakson myyjät voivat tuoda valmiiksi hinnoitellut tuotteet meille myyntijaksoa edeltävänä päivänä aukioloaikojemme mukaisesti. Pakkaathan tuotteet siististi kestokassiin. Huolehdi etteivät ne rönsyile ulos ja kiinnitä kassiin lappu, jossa lukee nimesi, myyntijakso (URHO) sekä myyntijakson ajankohta.

LEMPI-myyntijakson myyjät voivat tuoda myytävät tuotteet meille 5-7 päivää ennen myyntijakson alkamista aukioloaikojemme mukaisesti. Pakkaathan tuotteet siististi kestokassiin. Huolehdi etteivät ne rönsyile ulos ja kiinnitä kassiin lappu, jossa lukee nimesi, myyntijakso (LEMPI) sekä myyntijakson ajankohta.

Postitusasiakas: otathan meihin yhteyttä viestitse tarkempia ohjeita varten.

Myyntijakson aikana
URHO-myyntijaksossa sinulla voi ollakerralla myynnissä1 Ikea-kassillinen (max. 66 tuotetta/2 arkillista) per 6 myyntipäivää. Jos varaat 2 viikon myyntijakson, voit tuoda toisen kassin myyntijakson vaihteessa. Pidätämme oikeuden siirtää postitusasiakkaan tuotteet alennusrekkiin viimeisen myyntipäivän ajaksi ellei toisin mainita.
LEMPI-myyntijaksossa voit tuoda myytävää yhteensä 2 Ikea-kassillista (max. 120 tuotetta, 60 per viikko, näistä hinnoitellaan min 2 ja max 3 arkillista meille parhaiten myyntiin sopivaa tuotetta).
Nukka Secondhand Oy pidättää oikeuden kuvata ja jakaa myytäviä tuotteita sosiaalisessa mediassa.
Nukka Secondhand Oy saattaa myös myydä tuotteen sosiaalisen median kautta etäostajalle, jolloin Nukka Secondhand Oy huolehtii tuotteen postituksesta ja pakkaamisesta ja postimaksut maksetaan Nukka Secondhand Oy:lle.

Myyntijakson jälkeen

Keräämme mahdolliset myymättä jääneet tuotteet kassiin, jossa ne meille toit ja lähetämme tekstiviestin sinulle kun tuotteet ja tilityslomake ovat noudettavissa kaupalta (pääsääntöisesti 2-4 arkipäivän kuluttua).
Jos tuotteita ei noudeta 2 arkipäivän sisällä viestin saamisesta, siirtyvät tuotteet Nukka Secondhandin omistukseen.


Tarkistathan aina ettei omia tuotteitasi löydy laputtomista tuotteista. Säilytämme hintalaputtomia sekä löytötavaratuotteita kaksi viikkoa, minkä jälkeen tuotteet lahjoitetaan eteenpäin.
Postitusasiakkaiden myymättömät tuotteet postitetaan takaisin asiakkaalle kahden viikon kuluessa myyntijakson päättymisestä.

Tilitys
Voit seurata kokonaismyyntiäsi reaaliaikaisesti Kirppari-Kallen kautta. LEMPI-myyjillä kokonaismyynnistä veloitetaan provisio 50% ja URHO-myyjillä 10%.
Tilitykset teemme suoraan pankkitilillesi myyntijakson päätyttyä (max. 5 pankkipäivää tilityksen allekirjoittamisesta). Tarkista, että tilinumerosi välittyy meille oikein Kirppari-Kallen kautta.

Myyjän vastuu
Myyntijakson vuokraaja on vastuussa myytävistä tuotteistaan ja siitä, että hänellä on oikeus myydä niitä. Tuodessaan tuotteita myyntiin, myyjä vakuuttaa, että hänellä on omistusoikeus tuotteisiin.
Nukka Secondhand ei vastaa kadonneista, rikkoutuneista tai varastetuista tuotteista eikä myöskään tuotteiden vahingoittumisesta tai tuhoutumisesta ilkivallan, murron, tulipalon, vesivahingon tai muun siitä riippumattoman vahingon sattuessa.
Myyjä sitoutuu noudattamaan Nukka Secondhandin ohjeita ja sääntöjä. Nukka Secondhand Oy pidättää kaikki oikeudet muutoksiin.

Muuta
Myyntiin tuodut tuotteet myydään Nukka Secondhandin myymälässä komissiokauppana, jolloin kaikki tuotteet ovat myyntipalvelun varanneen asiakkaan omistuksessa, kunnes ostaja-asiakas tekee kaupan Nukka Seconhandin kanssa.

Nukka Secondhand myy verotta ostamansa käytetyn tavaran lopulliselle asiakkaalle komissionäärinä.

Ostohetkellä tapahtuu kaksi myyntiä: myyjäasiakkaan myynti Nukka Secondhandille ja Nukka Secondhandin lukuun tapahtuva myynti loppuasiakkaalle.

Myyntiin sovelletaan käytettyjen tavaroiden myynnissä arvonlisäverolaissa (AVL 79 a §) tarkoitettua marginaaliverotusmenettelyä. Tästä johtuen myytävien tavaroiden arvonlisävero on 0%.

Nukka Secondhand maksaa omasta voittomarginaalistaan sekä verkkokaupassa maksetuista varausmaksuista 24% arvonlisäveron.

Molemmilla osapuolilla on mahdollisuus perua tai siirtää myyntipalvelun vetoamalla ylivoimaiseen esteeseen, johon ei ole voitu varautua ja joka estää estää sopimuksenmukaisen suoritusvelvollisuuden täyttämisen.Ylivoimainen este tarkoittaa sellaista osapuolelle ilmaantunutta yllättävää ja ennalta arvaamatonta tapahtumaa, joka estää näiden ehtojen mukaisen suorituksen tekemisen. Ylivoimainen este voi olla esimerkiksi sota, kulkutauti, luonnonmullistus tai viranomaisen antama kielto tai määräys.