mitä meillä myydään?VOIT TUODA MEILLE MYYNTIIN


Puhtaat, ehjät ja modernit lastenvaatteet ja -asusteet (jos kaappiin tai ullakolle unohtui jemma yli 3 vuodeksi, sen myyntipaikka ei todennäköisesti ole enää meillä) kokoon 164 asti.


Lisäksi voit myydä meillä puiset/ekologiset lastenlelut, silikoniset lastenastiat, lasiset tuttipullot, unipussit, puhtaat ja ehjät lastensukat uudelleen suljettavassa pussissa muutama pari kerrallaan, kaukalo- ja makuupussit, vaunuverhot, tuttinauhat, ergonomiset kantovälineet, modernit lastenkirjat ja -pelit, rooli- ja naamiaisasut sekä vauvojen vuodevaatteet. 


Meillä voit myydä myös erilliseltä brändilistalta löytyvät aikuistenvaatteet sekä imetys- ja odotusajan vaatteet merkistä riippumatta.


Pyrimme sesongin mukaiseen kiertoon: talvivaatteet myydään syksyllä/talvella ja kesävaatteet keväällä/kesällä.


ÄLÄ TUO MEILLE MYYNTIIN, VAAN KIERRÄTÄ MUULLA TAPAA

vanhat ja kulahtaneet, rikkinäiset tai likaiset lastenvaatteet ja -asusteet, aikuisten vaatteet brändilistan ulkopuolelta, piraattituotteet, uudet itseommellut tai lapulliset ostetut runsaissa määrin (emme tue trokaamista tai veronkiertoa), muoviset lelut (pl. ekologiset muovilelut), muoviset tuttipullot, epäergonomiset kantovälineet (rintareput), sisustustavara, rattaat ja turvaistuimet, täysin sesongin ulkopuolinen tavara (emme myy hellehattuja tammikuussa tai toppahaalareita kesäkuussa). 


ennen myyntiä


- varaa itsellesi sopiva myyntijakso

- mikäli valitsit URHO-myyntijakson, hinnoittele myyntiin tulevat tuotteet Kirpparikallessa ja tule tulostuttamaan hintalaput meillä sinulle sopivana ajankohtana

- pese myyntiin tulevat vaatteet hajusteettomasti, sulje napit, nepparit ja vetoketjut, puhdista kengät ja lelut (HUOM! sinun ei tarvitse silittää vaatteita, sillä höyrytämme ne puolestasi)

- pakkaa myyntijaksoosi kuuluva määrä tuotteita kestokassiin ja kiinnitä siihen lappu, jossa lukee nimesi sekä myyntijaksosi ajankohta 

- tuo tuotteesi meille myyntijaksosi ohjeistuksen mukaan


myyntijakson aikana


- voit seurata kokonaismyyntiäsi Kirpparikallen kautta

- mikäli valitsit URHO-myyntijakson, voit halutessasi tuoda lisää tuotteita myyntiin jakson aikana myytyjen tilalle ja laitamme ne esille

- ilmoita meille, mikäli ET halua tuotteitasi alennukseen viimeiseksi myyntipäiväksi


myyntijakson jälkeen


- keräämme mahdolliset myymättä jääneet tuotteet kassiin, jossa ne meille toit ja lähetämme tekstiviestin sinulle kun tuotteet ja tilityslomake ovat noudettavissa kaupalta (pääsääntöisesti 1-2 arkipäivän kuluessa).
Jos tuotteita ei noudeta 2 arkipäivän sisällä viestin saamisesta, siirtyvät tuotteet Nukka Secondhandin omistukseen.

- tilitämme myyntisi suoraan tilillesi

- säilytämme mahdollisia eksyneitä ja laputtomia tuotteita kaksi viikkoa, muistathan aina tarkistaa ettei omiasi ole niiden joukossa