kolme erilaista myyntitapaa - koska perheetkin ovat erilaisia

URHO

Haluaa päättää, millä hinnalla tavaroistaan luopuu - me fiilataan hei.


Valitse haluamasi pituinen myyntijakso, hinnoittele tuotteet itse, tuo ne meille myyntiin ja iloitse myyntituotoista.

Ei pöydän siivousta, täyttöä tai tyhjennystä - koska sun ajalle on varmasti parempaakin tekemistä!


lue lisää

varaa myyntijakso

LEMPI

Haluaa päästä mahdollisimman helpolla - ja se on ihan ok.


Valitse myyntitavaksi 50/50 ja jätä kaikki hinnoittelusta lähtien meille.

Jaetaan ilo myyntituotoista puoliksi!


lue lisää

varaa myyntijakso

VOITTO-ostopalvelu

Haluaa kaiken heti - eikä meitä haittaa sekään.


Tsekkaa meidän brändilista (linkki) ja tuo siltä väh. 10% löytyvät vaatteet meille hinta-arvioon. Saat 40% arvosta heti* tilillesi ja jätät meille kaiken stressin siitä, mikä ja milloin menee kaupaksi.


lue lisää

URHO

-URHO-myyntijaksot:

URHO Perus 39€/9 myyntipäivää + 10% provisio

URHO Plus 59€/12 myyntipäivää + 10% provisio


- Tuotteiden höyrytys, esille laitto ja tyhjennys rekeistä kuuluu myyntijakson hintaan.


- URHO-myyntijaksossa voit tuoda myyntiin 2-3 arkillista eli n. 1-2 Ikea-kassillista (URHO Perus 66 tuotetta ja Plussassa 99 tuotetta) - voit seurata myyntiäsi netistä ja tuoda myyntiin lisäarkillisen (33 tuotetta), kun tuotteitasi on myyty


-Tuotteet hinnoitellaan Nukka Secondhandin omilla tarrahintalapuilla. Voit täyttää ne valmiiksi koneella (Kirppari-Kallessa) ja käydä tulostuttamassa putiikillamme ennen myyntijakson alkamista. 

Mikäli haluat muuttaa tuotteen hintaa myyntijakson aikana, pyydä meiltä aletarrat (20, 30 tai 50%). Väärinkäyttöä ehkäistäksemme emme myy tuotteita, joissa hinta on käsin korjattu.

Kiinnitä ekstrahuomiota lapun kiinnittämiseen, sillä emme myy laputtomia tuotteita, myyntijaksoon kuuluu hinnoittelupaketti (hintalappupohjat ja paperinaru). Älä kuitenkaan koskaan käytä nuppineuloja tuotteisiin! Meillä asioi pieniä lapsia.


- URHO-myyntijakson myyjät voivat tuoda valmiiksi hinnoitellut tuotteet meille myyntijaksoa edeltävästi kaksi päivää ennen tai viimeistään myyntijaksoa edeltävänä päivänä 2h ennen sulkemista. Pakkaathan tuotteet siististi kestokassiin. Huolehdi etteivät ne rönsyile ulos ja kiinnitä kassiin selkeästi luettava lappu, jossa lukee nimesi, myyntijakso (URHO) sekä myyntijakson ajankohta.


- Myyntijakson jälkeen keräämme mahdolliset myymättä jääneet tuotteet kassiin, jossa ne meille toit ja lähetämme sinulle tekstiviestin, kun tuotteesi ovat noudettavissa (tuotteet tulee noutaa 2 päivän sisällä).

LEMPI

- LEMPI-myyntijakso 40 € / 20pv + 50% myyntiprovisio kokonaismyynnistä


- Tuotteiden höyrytys, esille laitto ja tyhjennys rekeistä kuuluu myyntijakson hintaan.


- Hinnoittelemme tuotteet puolestasi. Hinnoittelussa otamme huomioon mm. kunnon, kysynnän, merkin ja materiaalin. Hinnoittelemme perustuen lähes 16 vuoden kokemukseen käytettyjen lastenvaatteiden myynnistä lastenvaateharrastajina ja seuraamme jatkuvasti mm. eri merkkien hintakehitystä. Pyrimme siihen, että tuotteet tulevat myydyksi molempia osapuolia tyydyttävään hintaan.

Pidätämme oikeuden laittaa LEMPI-myyntijakson tuotteet alennukseen myyntijakson lopuksi.

Hinnoittelusta tarkan ja selkeän vision omaaville suosittelemme URHO-myyntijaksoa.


- LEMPI-myyntijakson myyjät voivat tuoda myytävät tuotteet meille 5-7 päivää ennen myyntijakson alkamista aukioloaikojemme mukaisesti. Pakkaathan tuotteet siististi kestokassiin. Huolehdi etteivät ne rönsyile ulos ja kiinnitä kassiin lappu, jossa lukee nimesi, myyntijakso (LEMPI) sekä myyntijakson ajankohta.


- LEMPI-myyntijaksossa voit tuoda myytävää yhteensä 2 Ikea-kassillista (max. 120 tuotetta).


- myyntijakson päätyttyä lähetämme sinulle tekstiviestin, kun mahdolliset myymättä jääneet tuotteesi ovat noudettavissa (tuotteet tulee noutaa 2 päivän sisällä), voit myös valita lahjoittaa myymättä jääneet tuotteet


VOIT TUODA MEILLE:

Puhtaat, ehjät ja modernit lastenvaatteet ja -asusteet (jos kaappiin tai ullakolle unohtui jemma yli 3 vuodeksi, sen myyntipaikka ei todennäköisesti ole enää meillä) kokoon 164 asti.


Lisäksi voit myydä meillä puiset/ekologiset lastenlelut, silikoniset lastenastiat, lasiset tuttipullot, unipussit, tuttinauhat, ergonomiset kantovälineet, modernit lastenkirjat ja -pelit, rooli- ja naamiaisasut sekä vauvojen vuodevaatteet.


Meillä voit myydä myös erilliseltä brändilistalta löytyvät aikuistenvaatteet sekä imetys- ja odotusajan vaatteet merkistä riippumatta.


Pyrimme sesongin mukaiseen kiertoon: talvivaatteet myydään syksyllä/talvella ja kesävaatteet keväällä/kesällä.


ÄLÄ TUO MEILLE MYYNTIIN, VAAN KIERRÄTÄ MUULLA TAPAA

vanhat ja kulahtaneet, rikkinäiset tai likaiset lastenvaatteet ja -asusteet, aikuisten vaatteet brändilistan ulkopuolelta, piraattituotteet, uudet itseommellut tai lapulliset ostetut runsaissa määrin (emme tue trokaamista tai veronkiertoa), muoviset lelut (pl. ekologiset muovilelut), muoviset tuttipullot, epäergonomiset kantovälineet (rintareput), sisustustavara, rattaat ja turvaistuimet, täysin sesongin ulkopuolinen tavara (emme myy hellehattuja tammikuussa tai toppahaalareita kesäkuussa).

VOITTO-ostopalvelu

-Varaa tuontiaika tästä ja tiputa tuotteesi kaupalle - mikäli haluat myydä tuotteesi meille postitse, lue lisää VOITTO-etäostopalvelusta tästä


-max 60 tuotetta kerralla


-tarjous neljän arkipäivän sisällä


-laitamme 40% hinta-arviosta maksuun tarjouksen hyväksymisestä


-10% tuotteista pitää olla brändilstalta (kts. alta)


*pääsääntöisesti ostamme listalta löytyviä vaatteita, mutta pidätämme oikeuden valita ostamamme vaatteet ja tehdä muutoksia brändilistaan